Κηδεια Φωφησ : Φώφη Γεννηματά: Ο 17χρονος γιος : Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία.

Στη μητρόπολη αθηνών η κηδεία της φώφης γεννηματά. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να .

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Φώφη Î
Φώφη Î"εννηματά: Ο 17χρονος γιος from www.themamagers.gr
Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη . Κοσμοπλημμύρα για το τελευταίο «αντίο» στη μαχήτρια φώφη γεννηματά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί, . Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να .

Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι.

Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Στη μητρόπολη αθηνών η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί, . Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Ράγισε καρδιές 7χρονη στην κηδεία της φώφης γεννηματά:

Ράγισε καρδιές 7χρονη στην κηδεία της φώφης γεννηματά: Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί, . Κοσμοπλημμύρα για το τελευταίο «αντίο» στη μαχήτρια φώφη γεννηματά.

Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Φώφη Î
Φώφη Î"εννηματά: Ο 17χρονος γιος from www.fpress.gr
Κοσμοπλημμύρα για το τελευταίο «αντίο» στη μαχήτρια φώφη γεννηματά. Ράγισε καρδιές 7χρονη στην κηδεία της φώφης γεννηματά: Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί, .

Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί, .

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη . Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι. Στη μητρόπολη αθηνών η κηδεία της φώφης γεννηματά. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Κοσμοπλημμύρα για το τελευταίο «αντίο» στη μαχήτρια φώφη γεννηματά.

Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί, .

Στη μητρόπολη αθηνών η κηδεία της φώφης γεννηματά. Το Î'ΗΜÎ' της Ιτέας: “ΡÎ'Î
Το Î'ΗΜÎ' της Ιτέας: “ΡÎ'Î"ΙΣΕ from lh6.googleusercontent.com
Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη . Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη . Η ταφή της σορού έγινε στον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της γιώργος γεννηματάς. Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί, . Στη μητρόπολη αθηνών η κηδεία της φώφης γεννηματά. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Κοσμοπλημμύρα για το τελευταίο «αντίο» στη μαχήτρια φώφη γεννηματά. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.

Κηδεια Φωφησ : Φώφη Î"εννηματά: Ο 17χρονος γιος : Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία.. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη . Πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της μητρόπολης αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη φώφη γεννηματά με την αδελφή της, μαίρη, . Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι.